Årlige konserter

Luciakonserten var den første konserten som koret satte opp i 1993, og hvert år blir det arrangert konsert hvor en av korets sangere blir valgt som årets Lucia. Denne solisten får sine egne solopartier med og uten resten av koret. Koret gir en fantastisk konsert med flere kjente og ukjente julesanger. Vi får alltid hjelp av en pianist, og noen ganger andre musikere og Scenario om det skulle passe i repertoaret. 

Årets Lucia: Sofie Aurora Rasten (22år)
Fra Kolbotn, sunget aktivt med sanglærer siden 2010. Gikk på Ski VGS (2013-2016) med sang som hovedinstrument og Liv Raghild som sanglærer. Tidligere vært med i Tårnåsen Skolekorps (2006-2010), OPAL (2006-2009), Unge Talenter (2015, Oppegård Janitsjar) og Sangkoret Canto (solist, 2016/2017, lysmesse). Nå er hun også medlem i Scenario.

Tradisjonen tro blir det satt opp adventskonserter i Gamle Logen i Oslo hvor alle inntektene blir gitt til Kirkens Bymisjon. Konsertene blir holdt første og andre søndag i advent. Hvert år blir det en opera/operette i første avdeling og en konsert i andre avdeling der Ensemblet Tryllefløytene synger julesanger med og uten solist (Lucia).

Årets opera: Turandot (Giacomo Puccini)